HABERLER & DUYURULAR
Çiftçiye destek ödemeleri öne alındı
Çiftçilere Nisan ve Haziran aylarında yapılması planlanan mazot ve gübre desteği ödemeleri öne alınarak Mart ayında yapılacak.
ANKARA - Bakanlar Kurulu’nun ardından açıklama yapan Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, toplantıda, çiftçilere önceki yıllarda nisan ve haziran aylarından yapılmakta olan mazot ve gübre desteği ödemelerinin öne alınması yönünde bir çalışma yapılmasına karar verildiğini de belirtti.
Çiftçilerin talepleri doğrultusunda böyle bir kararın alındığını belirten Bakan Şahin, bütçede destek için öngörülen 845 milyon YTL’nin Mart ayında çiftçilere ödenmesi için ilgili bakanların çalışma başlattığını söyledi.
Şahin, ayrıca çiftçilere hayvanlıcık hububat ve çay primi olarak ödenmesi öngörülen desteklerin öne çekilmesi konusunda da Hazine’ye talimat verildiğini aktardı.
Eklenme Tarihi: 19 Şubat 2008 Salı