Hunter Combi

Ürün Çeşitleri

İçerik
HUNTER COMBİ
İçerik% w/w
Bor (B)0,8%
Bakır (Cu) EDTA ŞelatlI0,5%
Demir (Fe) EDTA ŞelatlI4,0%
Mangan (Mn) EDTA ŞelatlI3,0%
Molibden (Mo)0,1%
Çinko (Zn) EDTA Şelatlı4,0%

Hunter-Combi

ŞELATLI MİKRO BESİN MADDESİ KARIŞIMI
Yapraktan ve Topraktan uygulama preparatı
(Demir, Çinko, Mangan, Bor, Bakır, Molibden)

Mikro Elementlerin Bitkilerdeki Fonksiyonu

Sağlıklı bitki büyümesi ve gelişimi için gereklidirler. Bitkide çeşitli metabolizma faaliyetlerinde rol alırlar.

 

Mikro Elementlerin Topraktaki Yarayışlılığı

Yoğun tarım yapılan durumlarda, noksanlıklarda, alkali ve tuzlu ortamlarda yetiştirilen çeşitli ürünlerde uygulanması gerekir. Toprakta çeşitli faktörlerden dolayı bitkiye yarayışsız durumda olabilen mikro elementler doğru kombinasyon ve şelatlı formda bitkiye yapraktan veya topraktan uygulanır.

 

Mikro Element Noksanlığına Hassas Ürünler;

Meyve ağaçları, sebzeler, tarla bitkileri ve süs bitkileri.

 

Mikro Elementler Noksanlığı

Mikro element noksanlık belirtileri bitkilerde kloroz, yapraklarda şekil bozukluğu lekeler veya kuruma şeklinde kendini belli eder. Bitki büyümesi ve gelişimi yavaşlar, verim ve kaliteyi olumsuz etkiler.

 

Tavsiye Edilen Doz

ÜRÜNDOZUYGULAMA ZAMANI
Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan50-100 g/100L suÇiçeklenme başlangıcında ve 2-3 hafta ara ile.
Elma, Armut80-100 g/100L suÇiçeklenme öncesi, meyve ceviz iriliğine ulaştığında ve yaz sürgününde hasat sonrası.
Şeftali, Kayısı, Kiraz50-100 g/100L suÇiçeklenme sonrası ve hasat sonrası.
Tahıllar300 g/100L suKardeşlenme ve sapa kalkma dönemi en az 50 L/da su ile.
Narenciye75 g/100L suİlkbahar ve sonbahar sürgünleri zamanında.
Pamuk300 g/100L suTaraklanmadan önce ve sonra. En az 30L/da su ile.
Üzüm100 g/100L suÇiçeklenme öncesi.
Yer fıstığı soya150 g/100L suÇiçek tomurcuğu dönemi ve 10 gün sonrası
Mısır300 g/100L su4-6 yaprak döneminde. En az 30L/da su ile.
Soğan200 g/100L su4 yaprak döneminde. 14 gün ara ile 3 uygulama.
Patates100 g/100L suÇıkıştan sonra 14 gün arayla 3 uygulama.
Çeltik200 g/100L suKardeşlenme başlangıcında ve 1 ay sonra.
Şeker Pancarı70-100 g/100L su6 yaprak dönemi ve 1 ay sonra.
Kavun, Karpuz150 g/100L suÇıkıştan 1 ay sonra ve 1-2 hafta ara ile.
Fındık100 g/100L suYaprak teşekkülünü takiben ve 1 ay sonra.
Süs Bitkileri50-100 g/100L suBüyüme başlangıcında ve 2 hafta ara ile.

Toprak Uygulaması / Genel Tavsiye:

Sebzeler, Süs BitkileriMeyve Ağaçları, Bağ (Ağaç büyüklüğüne göre)
0,2 - 0,5 kg / da20 - 100 g / bitki
HUNTER COMBI
Ürün Grubu: İZ ELEMENT

Tavsiye Edilen Doz

ÜRÜNDOZUYGULAMA ZAMANI
Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan50-100 g/100L suÇiçeklenme başlangıcında ve 2-3 hafta ara ile.
Elma, Armut80-100 g/100L suÇiçeklenme öncesi, meyve ceviz iriliğine ulaştığında ve yaz sürgününde hasat sonrası.
Şeftali, Kayısı, Kiraz50-100 g/100L suÇiçeklenme sonrası ve hasat sonrası.
Tahıllar300 g/100L suKardeşlenme ve sapa kalkma dönemi en az 50 L/da su ile.
Narenciye75 g/100L suİlkbahar ve sonbahar sürgünleri zamanında.
Pamuk300 g/100L suTaraklanmadan önce ve sonra. En az 30L/da su ile.
Üzüm100 g/100L suÇiçeklenme öncesi.
Yer fıstığı soya150 g/100L suÇiçek tomurcuğu dönemi ve 10 gün sonrası
Mısır300 g/100L su4-6 yaprak döneminde. En az 30L/da su ile.
Soğan200 g/100L su4 yaprak döneminde. 14 gün ara ile 3 uygulama.
Patates100 g/100L suÇıkıştan sonra 14 gün arayla 3 uygulama.
Çeltik200 g/100L suKardeşlenme başlangıcında ve 1 ay sonra.
Şeker Pancarı70-100 g/100L su6 yaprak dönemi ve 1 ay sonra.
Kavun, Karpuz150 g/100L suÇıkıştan 1 ay sonra ve 1-2 hafta ara ile.
Fındık100 g/100L suYaprak teşekkülünü takiben ve 1 ay sonra.
Süs Bitkileri50-100 g/100L suBüyüme başlangıcında ve 2 hafta ara ile.

Toprak Uygulaması / Genel Tavsiye:

Sebzeler, Süs BitkileriMeyve Ağaçları, Bağ (Ağaç büyüklüğüne göre)
0,2 - 0,5 kg / da20 - 100 g / bitki

Benzer Ürünler

Docto – Combi

Atomix

Çerezler, içeriği ve reklamları kişiselleştirmek, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için kullanılmaktadır. “Tüm Çerezleri Kabul Et” seçeneği ile tüm çerezleri kabul edebilirsiniz.